Welk gereedschap heb je nodig voor het monteren van een Quooker?

 

Het installeren van een kokendwaterkraan van Quooker is zeker niet iets dat je zelf niet kunt doen. Vooral wanneer je weet dat ze instructies meegeven wanneer je het koopt. Je kunt het van tevoren ook downloaden en ze alvast doornemen voordat je kraan geleverd wordt. Bezoek Sanispecial.nl om meer over Quooker kranen te lezen en om na te gaan welke gereedschappen ze in voorraad hebben.

Wanneer je een kraan wilt vervangen, dan weet je precies waar je je Quooker kraan wilt plaatsen. Als dat niet het geval is, dan ga je een gaatje moeten boren in het aanrecht met een boormachine. Je gaat dan eerst goed moeten uitmeten waar je het wilt hebben en een maatlint zal dan ook goed van pas komen. Voordat je begint met boren, moet je ook nagaan wat de gatmaat moet zijn.

Vervolgens plaats je de kraan in het gat, maar eerst moet je de waterslangen aan de kraan monteren. Wanneer je de gewenste positie verkregen hebt, maak je de kraan vast met een stalen ring of aantrekmoer. Het hangt van je kraan af welke van de twee je krijgt. Nadat je het hebt vastgedraaid, zal de kraan goed op zijn plaats zitten.

De plek waar je keuze hebt uit verschillende Quooker kranen

Voordat je doorgaat is het beter om de hoofdkraan dicht te draaien, want dan ga je het water aansluiten. De rest kun je in de instructies lezen. Bezoek Sanispecials.nl om meer informatie te krijgen over Quooker kranen en om na te gaan welke van ze je wilt installeren.

Ze hebben tal van variaties. Er zijn ook twee-koppige kranen waar je uit de ene warm water kunt krijgen en koud water uit de andere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *