Welk gereedschap heb je nodig om led lampen te monteren?

Hier zullen we het hebben over het monteren van led inbouwspotjes. Als je een ander soort ledlamp wilt installeren, dan kun je wel ongeveer hieruit halen hoe je dat zou kunnen doen. Allereerst heb je draad nodig voordat je kunt beginnen. Wanneer je verschillende spotjes gaat plaatsen, heb je extra stroomdraad nodig zodat je genoeg hebt. Verder heb je ook nog een decoupeerzaag of gatenzaag, vouwmeter, striptang en potlood nodig.

Vergeet niet om eerst je stroom uit te schakelen voordat je begint. Je wilt zo veilig mogelijk blijven en dat is niet het geval wanneer stroom nog aan is. Met je potlood ga je eerst aangeven waar je de spotjes wilt hebben. Vervolgens ga je voorzichtig gaatjes maken en ga je dan over tot het aansluiten van de spotjes. Het hangt van het soort lamp af hoe je ze in het gat gaat plaatsen. Meestal staat dat wel in de gebruiksaanwijzing van het lamp.

Je moet de lampjes zelf niet met je blote handen aanraken. Houdt het dus vast met een zacht doekje. De lampen moeten de aansluitingskabels niet raken, dus let daarop. Schakel de stroom aan om de spotjes te testen. Dit is maar een vlugge uitleg over het plaatsen van de lampjes zodat je een idee hebt wat er gaat gebeuren.

Koop je lampjes bij Letsleds.nl

Eerst moet je de gewenste lampjes gaan kopen. Dat kun je bij Letsleds.nl doen. Je kunt ze meteen om advies vragen. Vooral wanneer je een ander soort lamp wilt installeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *