Zo maak je na het klussen je spieren los.

Een massagegun is een apparaat dat door middel van trillende en kloppende bewegingen op de huid het effect van een deep-tissue massage kan nabootsen. Ideaal dus om even snel te doen waar en wanneer je wilt.

Hoe werkt een massagegun?
Een massagegun oefent druk uit op spierweefsel door gebruik te maken van kloppende en trillende bewegingen. Deze drukkende bewegingen maken het spierweefsel soepeler, maken knopen los en kneden spanningen weg. Het gebruik van een massagegun heeft super veel voordelen. Alles over deze handige gadget vind je op bestemassagegun.nl, maar wij lichten de voordelen uiteraard ook nog even toe! Een massagegun bevordert het herstel van je lichaam tijdens een revalidatie, na een workout of zwaar werk en zorgt in het algemeen voor minder stress en spanning bij mensen. Ook zorgt dit apparaat voor een betere bloedsomloop. Je kunt het apparaat voor en na training of zware arbeid gebruiken. Voor de training of het verrichten van zware arbeid zorgt de massagegun ervoor dat je spieren goed opgewarmd worden, waardoor minder melkzuurvorming optreedt en je minder kans hebt op stijve spieren. Met gebruik van een massagegun wordt je lichaam ook heel ontspannen. Dit is net zoals bij een gewone massage.

Hoe maak je gebruik van een massagegun?
Gelukkig kun je eigenlijk niks fout doen bij het gebruik van een massagegun. Hierdoor is het apparaat super geschikt om zelf gewoon thuis te gebruiken. Massageguns kunnen kloppende bewegingen, vibraties en circulaire massages geven. Voor specifieke lichaamszones heb je een verschillende kop voor op het apparaat. Het gebruik van een massagegun op plekken op je lichaam die vastzitten kan even pijnlijk zijn, maar hier raak je aan gewend en zal uiteindelijk alleen maar fijn zijn.

Waarom ook geschikt voor mensen met arbeidsintensieve beroepen
Een massagegun is ook super geschikt voor mensen met een arbeidsintensief beroep. Tijdens het zware werken heeft je lichaam veel te verduren. Juist na werktijd als je thuiskomt is het dan lekker om te ontspannen en je spieren goed los te maken. Hierdoor zit je niet alleen lekkerder in je lijf, maar het voorkomt ook blessures waardoor je niet goed kunt werken. Ideaal dus voor jou als klusser als je het effect van een massage wilt voelen, maar daarvoor gewoon lekker thuis kunt blijven.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *