Wat heb jij nodig om je tuin te renoveren

Met de eerste zonnige dagen van het jaar krijgt iedereen weer kriebels om in de tuin te gaan zitten. Dan kom je er achter dat je tuin er niet uitziet zoals jij graag zou willen. Het is dan tijd om naar buiten te gaan en je groene vinger te vinden. Om zo goed mogelijk voorbereid aan de slag te gaan is het slim om eerst te beslissen wat je wilt.

Tuinkamer

De tuinkamers zijn als eerste aan de beurt omdat dit het makkelijkste is. Ruim het op, maak het schoon en koop een aantal nieuwe spullen voor decoratie en vervang oude vieze onderdelen. Kijk of je samen met je tuinkamer een thema kan creëren in de hele tuin. Heb je een strak interieur met lichte meubels en strakke vormen kijk of je planten bakken kan kopen voor in de tuin met dezelfde kleur en vorm. gebruik je veel riet en kleur verwerk dit dan in de planten die je wellicht opnieuw plant. 

Functie

Bekijk wat voor acties er worden uitgevoerd in de tuin, wordt er veel gespeeld creëer dan ruimte en focus op het opfleuren van de randen van de tuin. Is het tegenwoordig meer een plek waar iedereen gezellig zit en praat maak dan leuke een gezellige zitplekjes door plekken af te bakenen of af te sluiten zelfs. Wellicht kun je een hoekje afbakenen met planten als je de tuin zo groen mogelijk wilt houden. Per keuze schrijf op wat je nodig hebt zodat je met een duidelijk boodschappenlijstje naar de winkel gaat.

Bron: van van EE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *