Negombo

Tussen de palmbomen liggen in Negombo

Vakantie is natuurlijk altijd heel erg leuk. Lekker helemaal tot jezelf komen en een andere omgeving om je heen. Dan heb je natuurlijk wel een aantal plekken waar je naartoe kunt gaan. Je kunt in principe namelijk de hele wereld over en zo dus ook misschien wel naar de plek gaan waar je nog nooit bent geweest. Je kunt bijvoorbeeld ook naar Negombo gaan. Dit is een mooie stand gelegen op Sri Lanka. Dit is niet een plek waar veel mensen heen gaan en eigenlijk is dit zonde. Je kunt hier namelijk echt een hele leuke vakantie houden, misschien wel een vakantie waar je nog nooit eerder aan hebt gedacht. Veel mensen gaan namelijk naar een warm land om lekker bruin te bakken zodat iedereen ook kan zien dat ze op vakantie zijn gegaan, maar niet iedereen zal dit doen natuurlijk.

Langs de kust

Een van de voordelen van Negombo is dus dat het langs de kust ligt. Dit is natuurlijk ideaal voor wanneer je echt een zonvakantie wilt hebben. Er is namelijk geen lekkerdere plek dan op het strand om bruin te worden. Bovendien zal het klimaat ook zeker meezitten. Wanneer je dan lekker van het strand af komt kun je ook nog een kijkje nemen in het visserdorpje. Er zal ook altijd een vismarkt zijn van de lokale vissers. Dat is ook meteen een van de voordelen van langs de kust zitten. Wel moet je goed tegen een vis lucht kunnen, want je kunt je misschien voorstellen hoe het ruikt wanneer en vis ligt op het droge in een tropisch klimaat.

Negombo

Een hotel boeken

Gelukkig kun je er ook overal bijna wel een hotel boeken in Negombo, er zal meer dan genoeg plek zijn, maar je moet natuurlijk wel kijken of je overal kan komen waar je wilt komen. Wees dus op tijd met boeken zodat je zeker weet dat je op een plek terecht komt waar je wilt zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *