siliconenkit

Op deze manier maak jij optimaal gebruik van jouw siliconenkit

Dit product is misschien niet heel bekend om te gebruiken. Maar de algemeen naar voor kit is eigenlijk specifiek voor siliconenkit bedoelt. Het is een van de makkelijkere kits die je kunt gebruiken voor muren en vloeren en het houdt alles goed bij elkaar. Alleen sommige mensen kunnen per ongeluk de kit verkeerd hebben aangebracht, waardoor het effect minder wordt van het product. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Daarom helpen wij je een handje in deze blog.

Lees goed de instructies van de kit door

Het is zeer belangrijk dat je goede de instructies van de kit doorleest voordat je Ć¼berhaupt gaat beginnen. Eigenlijk is al de eerste stap onderzoeken welke kit je precies nodig hebt voor je specifieke klus. Heb je iets nodig wat waterafstotend is of meer tegen verschillende temperaturen kan? Dat is informatie wat je moet weten voordat je de kit gaat kopen. En dan nog goed lezen hoe je het product moet gebruiken. Als je de kit namelijk op een verkeerde manier aanbrengt op de muur of tegel, kan het zijn dat hij helemaal niet zijn werk doet. Dan kun je zo lang wachten als je wil maar er veranderd niets.

Gebruik hem alleen waar hij voor bedoeld is

Sommige denken dat siliconenkit een soort van superlijm is wat je bijna voor alles kunt gebruiken. Maar helaas is dat niet zo, je kunt deze kit niet voor alle plekken in je huis gebruiken. De kit is namelijk gemaakt voor specifieke plekken in het huis waar de kit tegen kan. Dus niet bijvoorbeeld in een woonkamer waar veel mensen de hele tijd zijn. Kortom, wees daar zorgvuldig mee.

Bewaar het product veilig en droog

Natuurlijk is het altijd handig om iets in je garage of gereedschapskist te hebben waarmee je bepaalde gereedschap veilig en droog kunt opbergen. Dat is in dit geval ook zo met kit. Kit kan ook snel uitdrogen als het te lang ergens ligt zonder dop erop. Of in een vochtige omgeving kan het ook redelijk snel fout gaan. Dus pas daar zeker mee op, want voor je het weet kun je weer een nieuwe tube halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *