IJcoon, designklassiekers van de toekomst

Het aanbod met meubels waar je vandaag de dag een keuze tussen kan maken is op z’n zachtst gezegd zeer aanzienlijk. Dat is ook nodig, want mensen hebben voor wat het aankopen van nieuwe meubels betreft vaak een zeer specifieke voorkeur. Voor de ene groep mensen geldt bijvoorbeeld dat ze bij voorkeur willen kunnen rekenen op lekker voordelige meubels die gewoon over een mooie uitstraling beschikken. Voor steeds meer andere mensen geldt echter dan weer dat ze er de voorkeur aan geven om gebruik te maken van absolute designtoppers. Behoor jij tot deze laatste groep mensen? Ontdek dan zeker de designklassiekers van de toekomst van het merk IJcoon

Designklassiekers van de toekomst 

Naar eigen zeggen produceert het merk IJcoon niets meer of minder dan absolute designklassiekers van de toekomst. Niet alleen voor de meubels, maar ook voor de interieuraccessoires die deel uitmaken van haar assortiment geldt dat ze niet alleen mooi zijn van eenvoud, daarnaast is het ook zo dat ze over een tijdloos en ronduit iconisch karakter beschikken. Voor alle meubels uit het aanbod van dit merk geldt dan ook dat ze beschikken over hun specifieke beeldtaal. Ze zijn eenvoudig te herkennen aan een icoon welke verwijst naar het meubel in kwestie of naar de initiële inspiratiebron. 

IJcoon is afkomstig van de hand van Nederlandse designers 

Voor de IJcoon designmeubels geldt dat ze allemaal afkomstig zijn van de hand van uitstekende Nederlandse ontwerpers. Het gaat hierbij dan onder meer om namen als Tom Dissel evenals om Timon Scholten. De kans is zeer groot dat deze namen bij mensen die houden van design bekend in de oren zullen klinken. Eerder waren ze dan ook aan de slag voor gerenommeerde interieurmerken zoals met name: 

  • Design on Stock;EYYE;Label;Gelderland; ZuiverDutZ Collection;

Hun eigen interieurlabel zorgt ervoor dat ze eenvoudig over de mogelijkheid beschikken om de meubelindustrie te veroveren. Zij zijn dan ook met recht en rede van mening dat elk interieur opgewaardeerd kan worden met een echt IJcoon. Ben jij het daar ook mee eens? Dan is het zeker de moeite waard om je te gaan verdiepen in het assortiment van dit geweldige merk. 

IJcoon staat garant voor een beperkte ecologische voetafdruk 

Voor de voetafdruk die de gemiddelde Nederlander realiseert geldt dat ze overeenkomt met ongeveer 5 hectare. Wanneer elke persoon op Aarde zoveel ruimte nodig zou hebben is er behoeften aan maar liefst drie keer onze planeet. Het merk IJcoon heeft er vanaf het begin naar gestreefd om de ecologische afdruk van haar meubels zoveel mogelijk binnen de perken te houden. Dit wordt gerealiseerd door tal van verschillende zaken, namelijk:

  • De productie van de IJcoon designmeubels gebeurt zo dicht mogelijk bij huis;Veel van de materialen en onderdelen worden ook in eigen huis of in Europa gemaakt; 

De bovenstaande zaken zorgen ervoor dat er eigenlijk kan worden gerekend op niet zomaar één, maar wel op twee verschillende voordelen. In eerste instantie slaagt IJcoon er op die manier namelijk in om een optimale grip op het ontwerpproces te behouden. Tegelijkertijd spreekt het voor zich dat er op deze manier eveneens voor gezorgd kan worden dat de ecologische voetafdruk danig binnen de perken wordt gehouden.  Eén ding is zeker, bij De Ruijtermeubel ben je in ieder geval aan het juiste adres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *