Dit merk helpt jou bij elke klus

Als fervente klusser of ZZP’er in de bouwsector weet je als geen ander dat de keuze van materialen en coatings cruciaal is voor het succes van je projecten. In deze zoektocht naar kwaliteit en duurzaamheid komt Remmers om de hoek kijken. Dit Duitse bedrijf, met een rijke geschiedenis en een indrukwekkend assortiment, heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor professionals en doe-het-zelvers wereldwijd. In dit artikel duik je in het verhaal van Remmers, de veelzijdigheid van hun producten, en hun toewijding aan het milieu. Zo weet jij precies of zij iets in het assortiment hebben voor jouw klus en waarom je vol achter deze producten kunt staan.

Remmers: Het begin

Remmers is in 1949 opgericht door Bernhard Remmers in Löningen, Duitsland. Wat begon als een bescheiden familiebedrijf, groeide al snel uit tot een internationaal erkende speler in de bouw- en coatingsindustrie. De sleutel tot hun succes lag in de toewijding aan kwaliteit en innovatie. Door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling, wist Remmers keer op keer nieuwe producten en technologieën te introduceren die de normen in de branche verhoogden. Hierdoor is het een vooraanstaand merk dat elke eigenzinnige klusser ondersteunt bij elk project. Je koopt in de webshop je Remmers producten, zodat je alles snel in huis hebt.

Hoe helpen Remmers producten bij jouw klus?

Remmers heeft een breed scala aan producten die ontworpen zijn om aan de hoogste eisen van professionals en doe-het-zelvers te voldoen. Van het beschermen van hout tot het verfraaien van gevels en het herstellen van beton, Remmers heeft de oplossingen die je nodig hebt om je projecten tot een succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan producten voor:

Houtbescherming

Remmers staat bekend om het uitgebreide assortiment houtbeschermingsproducten. Of je nu een houten dek, schutting, of gevel hebt, hun houtbeitsen, oliën en lakken bieden niet alleen bescherming tegen weersinvloeden, maar verfraaien ook de natuurlijke schoonheid van hout. Ze hebben ook houtbescherming voor binnenshuis, zodat al jouw hout er altijd prachtig uitziet en goed beschermd is.

Vloercoatings

Voor degenen die betonnen vloeren nieuw leven willen inblazen, zijn de vloercoatings van Remmers een uitstekende keuze. Ze bieden duurzaamheid en esthetiek, waardoor je vloer er niet alleen beter uitziet, maar ook bestand is tegen zware belasting. Handig voor in de garage, je industriële appartement of bedrijfshal.

Gevel coatings

Remmers gevel coatings zijn ontworpen om gebouwen te beschermen tegen de elementen. Of het nu gaat om baksteen, beton of stucwerk, deze coatings bieden langdurige bescherming en behouden de uitstraling van de gevel. Ze helpen zelfs met het gemakkelijk reinigen van je gevel, zelfs wanneer er algen of graffiti op zit.

Betonbescherming en reparatie

In de bouwsector is beton een essentieel materiaal. Remmers biedt hoogwaardige producten voor betonbescherming en reparatie, inclusief betonreparatiemortels en corrosiebescherming, om de levensduur van betonconstructies te verlengen.

Afdichtingsmiddelen

Of het nu gaat om het afdichten van voegen, daken of waterdichte membranen, Remmers heeft afdichtingsproducten die voldoen aan de hoogste normen. Ze zorgen voor een waterdichte en duurzame afdichting, essentieel voor de integriteit van bouwconstructies.

Duurzaam en milieubewust klussen

Remmers is niet alleen toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten, maar ook aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Ze streven naar de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten en productieprocessen en ze zetten zich actief in voor energie-efficiëntie en het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Door te kiezen voor Remmers producten draag je dus bij aan een groenere toekomst. Dat is niet alleen fijn voor jou en de wereld, maar ook een goed verkooppunt voor potentiële klanten.

Het beste voor dé beste

In de wereld van bouw en renovatie is de keuze van coatings en bouwmaterialen van cruciaal belang. Remmers heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor zowel professionals als doe-het-zelvers, dankzij hun rijke geschiedenis, hoogwaardige producten en inzet voor duurzaamheid. Als jij dus streeft naar topkwaliteit en een positieve impact op de wereld, kijk dan eens naar het uitgebreide assortiment van Remmers. Het is een keuze waar je geen spijt van zult krijgen. Ga de uitdaging aan en ontdek zelf waarom Remmers de juiste partner is voor jouw projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *