GLASwerk.nl, optimaal natuurlijk licht! 

Wie droomt er niet van een sfeervolle “buitenruimte” die baadt in natuurlijk licht? Bij GLASvakwerk.nl begrijpen we het belang van voldoende licht en bieden we prachtige, hoogwaardige lichtkoepels aan speciaal voor open buitenobjecten zoals een open uitbouw zoals een overkapping of carport. Vlakke lichtstraten voor een plat dak bij GLASvakwerk voor een eerlijke prijs, zorgvuldig geleverd, optioneel inclusief montage & ook compleet op maat te bestellen! 

Een lichtstraat VS een koepel. 

Er wordt vaak gesproken over een vlakke lichtkoepel bij GLASvakwerk.nl, maar ook komt de term daklicht en ook de term lichtstraat terug. Hoe zit dit precies? In tegenstelling tot de traditionele bolvormige of halfronde lichtkoepels, hebben vlakke lichtkoepels een modern, strak ontwerp en zijn ze speciaal ontworpen voor platte daken, zoals die vaak te vinden zijn bij overkappingen en carports.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor de vlakke varianten? Allereerst bieden ze een eigentijdse uitstraling die esthetisch aantrekkelijk is. U kunt uw buitenruimte transformeren met een vleugje modern design. En daarnaast is de officiële benaming van ons product een daklicht, een lichtstraat betreft namelijk vaak meerdere ruiten in een frame, wij leveren een enkele glasplaat zonder onderbrekingen, voor de mooiste lichtinval! Hierdoor kunt u optimaal genieten van de prachtige natuurlijke verlichting zonder enige onderbreking.

Standaard of maatwerk?

We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we zowel standaardmaten als maatwerkopties aan. Onze standaardmaten variëren van 100×100 cm tot 450×100 cm. Als uw project specifieke eisen heeft, kunt u bij ons ook een vlakke lichtkoepel op maat bestellen, met breedtes tot 150 cm en lengtes tot 595 cm.

Kies voor GLASvakwerk.nl en breng meer licht in uw leven. Onze vlakke lichtkoepels zijn de ideale keuze om uw ruimte te verfraaien met natuurlijk licht. Transformeer uw buitenruimte en geniet van alle voordelen die natuurlijk licht te bieden heeft. Bestel vandaag nog uw vlakke lichtkoepel en verlicht uw wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *